Naisa krenula sa pripremama na otvorenom u Čairu (VIDEO)

Rukometašice Naise krenule su sa pripremama. Niški superligaš u nove izazove kreće u izmenjenom sastavu. Odličan nastup na medjunarodnoj sceni u prošloj sezoni uslovio je da nekoliko igračica dobije ponudu i pronadje inostrani angažman-U Švedskoj, Francuskoj, Italiji i Rumuniji. Sa druge strane, Uprava kluba u saradnji sa Stručnim štabom već je dovela tri igračice, a pregovara se sa još dva pojačanja. Dunja Tasić je već igrala za Naisu i očekuje da se brzo uklopi i doprinese nespornim kvalitetom, ali i iskustvom.

Dunja i saigračice treniraće u Nišu pod budnim okom trenera Svetislava Jovanovića. Iskusni trenerski „mag“ svestan je da je ekipa pretrpela dosta izmena, ali puno očekuje od nastupajuće sezone.

Predsednik kluba  Miloš Stojanović pun optimizma dočekao je početak priprema.

Ono što je najvažnije da je Naisa krenula i da bi trebalo očekivati da i takmičarski rukomet krene.

Situacija nalaže da se već pre starta šampionata dostigne odredjena forma, jer će se pre početka prvenstva odigrati finalni turnir nacionalnog kupa, što će biti prilika da Naisa stigne do trofeja u ovoj  kalendarskoj godini.
Da podsetimo, Naisa je do trofeja mogla i u Čelendž kupu u ovoj godini, gde je stigla do polufinala i fajnal fora, ali je zbog Korona virusa takmičenje prekinuto.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.