Naisa izborila opstanak

Savladana Vojvodina u Novom Sadu sa 32-21 (16-7

 

Kolo pre kraja Naisa je uspela da izbori opstanak u elitnom rangu takmičenja. Savladana je ekipa Vojvodine u Novom Sadu sa 32-21 (16-7), dok je ekipa Bora poražena od Jagodine, pa je klub iz Niša i teoretski obezbedio opstanak.

Naisa je u meč ušla nadahnuto, tako da je već polovinom prvog dela  stigla do velike prednosti, 10-4.

Naisa međutim tu nije stala već je nastavila punom snagom i do poluvremena stigla do 9 golova prednosti.

Sve je u timu Slavka Krnjajca funkcionisalo kao sat, a definitivno utakmicu sezone odigrala je Sanja Stamenković koja je bila perfektna, 7 golova iz 7 pokušaja.

Ubojita je bila i bekovska linija, Nina Milovanović je postigla 8, a Jelena Knežević 5 golova.

Na kraju ubedljiva pobeda 32-21 za dva boda i overen opstanak u ligi. Sa ovakvom igrom, sasvim sigurno, Naisa bi igrala u plej ofu. Ovako, ostaje da se od svojih navijača od sezone oprosti u duelu sa ekipom Radničkog iz Kragujevca, koji je takođe, pobedom protiv Kikinde prebrodio sve brige oko opstanka.

Naisa je u ovoj sezoni imala puno pehova. U mnogo utakmica igrala je nekompletna, a kada se tome dodaju neki nesrećno izgubljeni bodovi, dobro je da se uopšte stiglo do luke spasa.

Utakmica u ponedeljak, 24.aprila, kada u hali „Čair“ Naisa dočekuje Radnički neće imati rezultatski značaj, ali je prilika da se ekipi trenera Krnjajca oda priznanje za sve proživljeno u ovoj sezoni.

 

 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.