Naisa ispala iz Kupa Srbije

 

 

Oslabljene neigranjem, možda i dve ponajbolje igračice ove sezone, Sanje Stamenković i Jovane Veljković, rukometašice Naise nisu uspele da se plasiraju na završnicu Kupa Srbije.

 

U Šapcu je bila uspešnija ekipa Medicinara koja je slavila sa 32-22 (15-10). To je drugi vezan, težak poraz Naise, nakon što je u prvenstvu ubedljiva bila ekipa Radničkog u Kragujevcu.

 

Ovoga puta, Naisa je u svojim redovima imala samo dve raspoložene igračice, kapitenku Oliveru Nikolić koja je postigla 10 i Jelenu Terzić strelca 5 golova.

Pored Medicinara, u polufinale nacionalnog Kupa plasirale su se ekipe SPD Radnički, Jagodina i Mladost NP. Završni turnir Kupa Srbije na programu je 9. i 10. aprila 2022. godine, a polufinalalne parove čine Mladost NP – Medicinar i SPD Radnički – Jagodina.

Naisi ostaje da se okrene prvenstvenim mečevima,.

 

U narednom kolu sastaje se u Nišu sa ekipom Vrbasa, a onda sledi i veliki derbi sa ekipom Jagodine.

 

MEDICINAR: Jarić, Đukanović, Radić, Kojić 2, Radović 5, Radukić 2, Tomković 6, Cvejić, Cvetinović, Vasić 3, Krstić 3, Rakić 6, Ivković 5, Glišić

 

NAISA: Terzić 5, Teodora D. Petković, Simonović 1, Đurović, Dala, J. Stojanović 2, Kosanović, Teodora V. Petković, M. Petković, Ivanović, Milošević, Nikolić 10, Rajković, Mihajlović 3, B. Stojanović, Milovanović 1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.