“Nais” prigodnim stonoteniskim turnirom obeležio dan osoba sa invaliditetom (VIDEO)

 

I ove godine, sada već po tradiciji, Stonoteniski klub Nais je međunarodni dan osoba sa invaliditetom obeležio u stonoteniskoj sali, revijalnim turnirom i druženjem sa prijateljima i sponzorima kluba.

 

Pored ovog turnira dan osoba sa invaliditetom obeležen je sa još nekoliko manifestacija.

 

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, pored toga što je i sam inicirao osnivanje nekoliko klubova za sportiste sa invaliditetom, u stalnom je kontaktu i neposredno pomaže sve klubove takve orijentacije.

 

Stonoteniski klub Nais jedan je od najuspešniji klubova za osobe sa invaliditetom u gradu, a rezultati su iz godine u godinu sve vredniji.

 

Pored već proverenih snaga, Nais svojoj takmičarskoj ekipi redovno pridodaje i mlađe igrače. Ove sezone u prvi plan se probio mladi Andrej Radulović, koji velikom brzinom grabi ka eliti u svojoj kategoriji.

 

Iako je turnir bio revijalnog karaktera i na prvom mestu je bilo druženje, treba reći da je prvo mesto osvoji upravo Andrej Radulović, ispred klupskih drugova Milana Antića i Andreja Stevanovića, dok je na četvrtom mestu završio gost, student Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja , Uroš Stojković.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.