Mašinac ubedljiv protiv slabašnih Požarevljanki (VIDEO)

 

U utakmici sedmog kola Superlige Srbije za dame, Mašinac je ugostio nejaku ekipu Požarevca i ispratio je sa 13 golova.

 

Ekipa koja u prvih šest kola nije postigla pogodak, nije to uspela ni u suretu sa Nišlijkama, ali teško je bilo i očekivati, obzirom da su na gostovanje Mašincu došle sa 10 fudbalerki. Na sve to još jedna igračica Požarevca se povredila, pa su veći deo meča gošće igrale sa dve igračice manje.

 

U takvoj situaciji i trener domaćih Tamara Jovanović „promešala je karte“ i odmorila nekoliko ključnih fudbalerki za dalji tok sezone.

 

Tokom čitavog meča Mašinac je napadao i opsedao gol Požarevca, dok su se gošće grčevito branile i uglavnom ispucavale loptu u aut.

 

Brojale su domaće do 13, a najefikasnija bila je Jovana Ilić koja je tresla mrežu gošći u četiri navrata – u 36., 37., 51. i 66. minutu. Tri pogotka postigla je Milijana Pavlović i to u 9., 80. i 86. minutu. Amerikanka Ramirez dva puta je savladala Milenu Obradović na golu Požarevca u 31. i 67. minutu, a u listu strelaca po jednom su se upisale i Kristina Krstić u 18., Anžela Janković u 26., Jovana Vasiljković u 41. i Kimberli Mendez u 90. minutu za konaćnih 13:0 za Mašinac.

 

Nakon 7. odigranih kola ekipa  Mašinca je na 3. mestu iza Spartaka i Crvene Zvezde pa će dvonedeljnu pauzu zbog obaveza reprezentacije iskoristiti za dodatno podizanje forme za nastavak šampionata.

 

Nakon meča reprezentacije Srbije u koju su pozvane i kapiten Mašinca Milica Stanković i mlada Aleksandra Đorđević, “zelene” će nastaviti prvenstvo utakmicom sa TSC-om u Nišu.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.