Kikbokseri Niša uspešni na Balkans Best Fighters turniru održanom u Jagodini

Kik boks klub “Niš” zauzeo je visoko drugo mesto na “Balkans Best Fighters” turniru, iza najbrojnieg tima na turniru, selekcije Severne Makedonije. Ovogodišnji tradicionalni turnir u organizaciji KBK Niš, održan je u Jagodini, zbog zauzetosti niških sportskig dvorana u tom terminu.  Okupio je više od 500 takmičara iz: Moldavije, Bugarske, Severne Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Slovačke i Srbije.

Zlatne medalje za niški klub osvojili su svetski šampioni Nada Krivačević, Janja Savić i Ivan Krivačević, kao i Peđa Begić i Natalija Gligić, dok su srebra osvojili Ognjen Stanković i Konstantin Dunjić.

“Nastupili smo sa samo 7 takmičara, zbog obaveza prema boks ligi, kao i povrede tri takmičara, prvi put smo premašili i svoja očekivanja, jer smo i u dosta oslabljenom sastavu kao klub osvojili najviše zlatnih medalja. Hvala  svima koji su učestvovali u velikom broju i pokazali kvalitetom borbi da je BBF jedan od najjačih turnira u regionu” istakao je Srđan Radulović organizator turnira. Turnir je zahvaljujući pomoći grada Jagodine, i predsednika Dragana Markovića Palme, održan na 4 borilišta od petka do nedelje u Jagodini.“- istakao je Srđan Radulovć ispred KBK Niš, kao organizatora turnira.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.