Kalči samo bod protiv Letećeg Holanđanina (VIDEO)

Posle serije loših rezultata, futsaleri  Kalče imali su priliku da u duelu sa ekipom Letećeg Holanđanina ostvare pobedu i povrate poljuljano samopouzdanje. Međutim uspeli su da  upišu samo jedan bod. Rezultat je bio 7:7.

 Rezultatom su verovatno nezadovoljni i u jednm i u drugm taboru jer su u pojedinim momentima, prvo gosti, a pred kraj i domaći, imali ubedljivo vođstvo.

Gosti  iz Vrbasa su bolje otvorili meč i u 10. minutu vodili su sa 2:0 golovima Samardžića i Pokrajca. Kalča brzo vraća rezultatsku ravnotežu, strelci su bili Đorđević i Stanković.  Aćanski opet dovodi goste u vođstvo pa se na odmor otišlo sa rezultatom 2 :3.

Igrač Kalče Ilić na startu drugog dela poravnava na 3 :3, ali gosti golovima Đukića i Raičevića opet dolaze do dva gola prednosti – 3 :5.

Tada su futsaleri Kalče preuzeli inicijativu i zaigrali agresivnije što ih je dovelo do potpunog preokreta. Golovima Ilića, Živadinovića, Stankovića i u 35. minutu opet Ilića dolaze do dva gola ptrednosti. Rezultat je bio 7:5.

Činilo se tada da su Nišlije konačno uspele da slome otpor gostiju iz Vrbasa i da će zabeležiti očekivanu pobedu, međutim Leteći Holanđanin preko Aćanskog i Samardžića uvodi utakmicu u egal završnicu u kojoj igrači Kalče na sve načine pokušavaju da dođu do pobede, ali bezuspešno. Ostalo je 7 :7.

Posle ovog kola Kalča se nalazi na 4. poziciji sa 27 osvojenih bodova i u poslednja dva kola neće moći da popravi svoj plasman već će u mećevima sa Novim Pazarom, u gostima,  i Sremskom Mitrovicom, u Čairu, morati da se bori da ne padne koje mesto niže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.