Još jedna pobeda Naise u pripremnom periodu

ŽRK Naisa-ŽRK Kumanovo 34-31 (23-11)

Rukometašice Naise stigle su do još jedne pobede u pripremnom periodu. Nakon „sparinga“ sa ekipom Bora i tri jake međunarodne utakmice u Sloveniji, ekipa trenera Svetislava Jovanovića imala je ozbiljnu proveru protiv ekipe iz Severne Makedonije.

U utakmici sa ekipom Kumanova viđena su dva lica Naise. Prvo poluvreme je bilo izuzetno dobro o čemu svedoči i rezultat na poluvremenu, 23-11.

U drugom delu došlo je do opuštanja što su gošče znale da iskoriste i opasno se približe. Ovakav rasplet, sasvim sigurno, dobro će poslužiti treneru Jovanoviću u finišu priprema za novu sezonu.

Sa jedne strane raduju čak 34 gola u mreži gošći, ali može da zabrine indolentnost odbrane u drugom delu susreta, u komeje Naisa primila čak 20 golova!

U utakmici protiv ekipe Kumanova najviše je pokazala Milena Milojević koja se 9 puta upisala u strelce, dok je Slađana Perazić postigla 6 golova.

Stručni štab Naise nastoji da kroz veći broj provera ekipa dođe do željene forme do starta šampionata Srbije.

Priliku da odigraju utakmicu sa manje oscilacija, rukometašice Naise imaju već u nedelju kada je na programu novi pripremni meč. Protivnik je ekipa Metalurga iz Skoplja, a utakmica se igra u hali „Čair“ u 18.30 sati. Ulaz je slobodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.