Još jedna Novakova pobeda u Super ligi

 

 

Nišlija Novak Radulović, član BK “Vitez”, zabeležio je još jednu pobedu u bokserskoj Super ligi Srbije, ovoga puta nastupajući u dresu beogradske “Crvene Zvezde”. U 2. kolu lige održanom u nedelju u Kragujevcu bokseri “Crvene Zvezde”  ubedljivo su slavili  protiv domaćeg “Radničkog” sa 18:4.

 

Novak je u kategoriji do 75 kg, i pored tri prekida i brojanja protivniku, ipak na poene savladao Zlatka Janjića. Radulović je tako ostvario svoju četvrtu pobedu u Super ligi. Predhodne tri pobede zabeležio je u sezoni 2019/2020. u dresu “Loznice”.

 

 

Trener niškog kluba, Srđan Radulović ističe: “Takmičari BK “Vitez” zaslužili su da u Super ligi predstavljaju svoj klub i grad Niš, ali zbog nedostatka sredstava, trenutno boksuju za druge klubove (BK “Partizan”, BK “Sombor” i BK “Crvena Zvezda”). Nadamo se da ćemo u sledećoj sezoni dobiti pomoć od grada NIša, koju po svim rezultatima zaslužujemo, tako da možemo sa svojim bokserima da nastupamo u Super ligi”.

 

Naredno takmičenje za boksere “Viteza” biće meč Miloša Jankovića u četvrtak u Somboru, gde će on nastupiti u sastavu BK “Sombor” protiv BK “Rokice”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.