Ekipa “Trošarina” pobednik Majskog turnira za veterane (VIDEO)

Majski turnir nastavlja da živi. Ne u onakvom obliku u kakvom ga pamte mnoge Nišlije, ali i dalje privlači pažnju velikog broja gledalaca. Proteklog vikenda odigrani su finalni susreti u konkurenciji veterana.

 

U izuzetno jakoj konkurenciji šampion majskog turnira postala je ekipa “Trošarina” koja je u finalu u uzbidljivom meču nadigrala ekipu “Naša igra” sa 4:3. U borbi za treće mesto “Gazimestan” je bio boljei od ekipe “Caja” sa 4:1.

 

Pored ekipnih dodeljene su i pojedinačne nagrade: najstarijem igraču (Zoran Dalipović – Niš 92), najboljem golmanu (Mladen Ranđelović – Gazimestan), najboljem strelcu (Srećko Milosavljević – Trošarina), Najboljim igračima (Dragiša Trojanović – Caja i Bojan Janković – Nasa igra). A najbolji igrač finala sigurno je bio Vladan Cvetanović koji je i rešio pitanje pobednika pogotkom u samom finišu susreta.

 

Majski turnir nije samo tradicija već i putokaz mladima, da krenu pravcem sporta i zdravih stilova života, zbog svega toga i Sportski savez Niša ovaj projekat stavlja među svoje prioritete.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.