Ekipa “Radnički futsal” najbolja u Amaterskoj ligi 2019

Prethodnog vikenda zavšrena je Amater liga 2019 u futsalu, koja se ove godine po osmi put održala na terenu osnovne škole “Učitelj Tasa” u Nišu. Nakon gotovo tromesečnog takmičenja kroz ligaški deo u kome je učestvovalo 12 ekipa, a zatim i eliminacioni deo, došlo se i do same završnice kada su dobijeni pobednici i nagrađeni najbolji pojedinci.

Po prvi put naslov prvaka ponela je ekipa “Radnički futsal” koja je u svojoj debitantskoj sezoni u finalu bila bolja od dvostrukog osvajača lige, ekipe “Novajlija” sa 2:1, čime je uz pobednički pehar, medalje, komplet majica osvojila i vrednu novčanu nagradu od 50.000 dinara.
U utakmici za treće mesto ekipa KMF Ekonomista bila je bolja od Lucky strika sa 3:2.

Nagrade u pojedinačmim kategorijama osvojili su Marko Mišić (Beli orlovi) kao najbolji strelac i Nikola Jerkan (Auto Club de France Pesovci) – najbolji golman, a ekipa KMF Junior dobila je nagradu za fer plej.

Ono što je jako bitno za napomenuti da je celo takmičenje i ovoga puta proteklo bez ikakvih problema, u vedrom duhu i u pozitivnoj drugarskoj atmosferi, a sve je to iz vikenda u vikend ispratio i veliki broj ljubitelja futsala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.