Drugi vezani poraz odbojkaša Niša (VIDEO)

Odbojkaši Niša sa 3-0, po setovima 25-22, 25-21 i 25-23 poraženi su od Vojvodine iz Novog Sada.

 

Aktuelni šampion jeste bio favorit u ovom meču, ali se,  rezultatski očekivao veći otpor Nišlija. Pokazao je niški tim u prethodnoj sezoni da može da se nosi sa novosađanima.

 

Iako su, po rezultatu, ubedljivo dobili sa 3-0,  utakmica je bila sve, samo ne lagana za novosađane. Viđena je velika borba, ali su nekako u samoj završnici gosti bili skoncentrisaniji i dobijali set za setom.

 

Ono što upada u oči jeste čak  31 poen koji su osvojili  igrači Vojvodine nakon greške Nišlije, dok  je ekipa Novog Sada napravila 19 takvih grešaka i taj detalj je zapravo odlučio pobednika.

 

Odbojkaši Niša jesu imali više direktno osvojenih poena, ali su znatno više grešile u odlučujućim momentima i praktično su poklonili pobedu gostima.

 

U redovima domaćeg tima bolju partiju od ostalih pružili su mladi iranski internacionalac Saadat Bardija koji je zabeležio 16 poena i kapiten Marko Nikolić sa 12.

 

Nišlije su tako doživele i drugi vezani poraz i to sa maksimalnih 3-0. Nije pomogao ni trener Dragan Svetozarević kome je istekla suspenzija i predvodio je ekipu Niša sa klupe.

 

Da podsetimo, odbojkaši Niša su i pre nedelju dana poraženi sa 3-0 i to ekipe Ribnice, ali su  dva seta rešena na razliku.

 

Šansu da prekinu neugodnu seriju, Nišlije imaju na neugodnom gostovanju Spartaku u Subotici.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.