Oba niška futsal prvoligaša trijumfovala bez primljenog gola (VIDEO)

Futsaleri Kalče izdigli su se posle poraza u gradskom derbiju i u 3.kolu Prve futsal lige Srbije deklasirali ekipu Zemuna Samo pravo iz Beograda sa 6-0 (4-0).

 

Na samom početku utakmice nije izgledalo da će ekipa Kalče biti toliko dominantna jer su se gosti umešno branili.

 

Kada je Alen Kocić doveo svoj tim u vođstvo od 1-0 u 8.minutu stvari na terenu su se promenili.

 

Gosti su jednostavno morali da se otvore jer je polovinom prvog dela bilo  već 3-0 za ekipu Kalče. Najpre je Mladen Ilić poviso na 2-0, da bi ubrzo nakon toga gol postigao i Nemanja Nedeljković.

Za 4-0 na poluvremenu pobrinuo se Petar Stevanović.

 

Igrači  Kalče kao da su se dogovorili da golove ravnomerno rasporede pa su se do kraja meča u strelce upisali i Dimitrije Radenković i Miloš Đorđević, za konačnih 6-0.

 

Ekipa iz Beograda je tako pretrpela i treći poraz u prvenstvu, a ekipa Kalče je stigla do prvog trijumfa, s tim što utakmicu 1.kola sa Ekonomcem nije odigrala zbog slučajeva KOVID-19 kod gostiju.

 

Drugi niški prvoligaš, ekipa Vintersporta nastavila je sa ubedljivim igrama. Četa trenera Vojkana Vukmirovića slavila je upravo protiv Ekonomca u Kragujevcu sa 3-0 i nalazi se u vrhu tabele, na deobi prvog mesta sa ekipom Novog Pazara sa sve tri pobede.

 

U narednom kolu oba niška elitna lifgaša gostuju. Vintersport ide na noge neugodnom FON-u, a Kalča ima teško gostovanje u Vranju.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.