Dobar start niških stonoteniserki

Na prvom ovogodišnjem ligaškom turniru odigranom proteklog vikenda u Subotici, Stonoteniski klub Josip Kolumbo iz Niša zabeležio je dve pobede i jedan poraz.

Nišlijke, koje brane vicešampionsku titulu, u ovoj sezoni nastupaju u delimično izmenjenom sastavu. Uz dva “starosedeoca” Olgu Pavlović i Moniku Knežević, ove sezone nastupaće i Ela Halas, dok su ekipu napustile Radmila Tominjak i Ana Nikoiani.

U prva tri kola te promene se nisu previse odrazile na rezultat. Osim poraza od aktuelnog šampiona ekipe Novog Sada rezultatom 4:1, u ostalim mečevima niška ekipa je bila sigurna. U prvom kolu savladana je ekipa Rapida iz Nikolinaca rezultatom 4:1, a onda je u drugom uz nešto više problema rezultatom 4:2 savladana ekipa NS 2011.

Najraspoloženija u ekipi Josip Kolumba bila je Monika Knežević koja je u prva tri kola zabeležila 4 pobeđene partije i samo jedan tesan poraz od Tijane Jokić iz Novog sada I to nakon vođstva niške stonoteniserke od 2:0 u setovima. Halas je uz tri pobede zabeležila i tri poraza, dok je Olga Pavlović niškoj ekipi donela 2 pobede uz takođe tri poraza.

U SK Josip Kolumbo kažu da su zadovoljni startom sezone i da bez obzira na promene cilj ekipe i za ovu sezonu je ulazak u samu završnicu plej ofa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.