Čukarički izvukao remi na Čairu (VIDEO)

U 3.kolu plej ofa Super ligeRadnički je sa Čukaričkim odigrao nerešeno 2-2.

Nišlije su u utakmicu ušle nekako bez energije i krenuo je bezidejno što gosti kažnjavaju već u  10.minutu.  Gol za goste postigao je  Luka Stojanović  nakon kornera sa desne strane. Manirom iskusnog strelca Stojanović je podmetnuo  nogu i Čukarički je poveo sa 1-0.

U 23.minutu Radnički je izjednačio. Dugo je trajala akcija po levoj strani. Na ubačenu loptu odlično je reagovao Ranđelović, šutirao glavom, a golman gostiju odlično intervenisao, ali Ranđelović iz drugog pokušaja ipak trese mrežu gostiju.

Inspirisani Ranđelović je u 27.minutu, nakon jedne polukontre šutirao sa distance, ali je golman Stevanović bio na mestu.

U 38.minutu po lopti je raspalio i Todorovski, ali je Nemanja Stevanović pokazao da brani u velikoj formi.

U 45.minutu je i Čukarički ponovo mogao do vođstva. Slobodan udarac izveo je  Docić ali je svoje kvalitete pokazao i golman Radničkog Borivoje Ristić.

U 54.minutu, nakon greške Nome,  ponovo je pokušao Luka Stojanović rezantnim udarcem, ali se Ristić ponovo istakao. U nastavku akcije Čukarički pogađa mrežu ali sa spoljne strane.

A onda u 61.minutu po levoj strani probija Grbić, prebacuje do Haskića, a ovasj u svom stilu postiže vodeći pogodak. 2-1 za Radnički.

Dva minuta kasnije dok je trener gostiju Simo Krunić odgovara na prozivke navijača, mogao je i Grbić da se upiše u strelce,ali je šutirao pored gola.

A onda u poslednjih pola sata na scenu stupa sudija Petar Piper. Sudio je sve što može i ne može nebi li stvarao šanse Čukaričkom

U 77.minutu svira nepostojeći slobodan udarac za Čukarički. Docić šutira, golman Ristić nije ni mrdnuo, ali je lopta otišla pored gola. Docić od sudije Pipera dobija novu šansu  već 2 minuta kasnije, ali pogađa živi zid.

U 89.minutu ponovo je sudija Piper u glavnoj ulozi. Prvo je svirao još jedan nepostojeći prekršaj u zoni šuta za Čukarički, ali nakon što je golman Radničkog odbranio svoj gol , Piper svira iindirektan udarac za goste. I dok je trajao sukob trenera gostiju Sime Krunića i pomoćnika Nišlija Vidaka Bratića, koji su isključeni sa utakmice, Luka Stojanović postiže svoj drugi gol i uz povike sa tribina „sudija lopove“-Piper svira kraj. Radnički-Čukarički 2-2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.