ping pong

Brzinski krugovi na čairskom ledu

Brzinski krugovi na čairskom ledu

Još jedna sezona na čairskom ledu privodi se kraju, te svi koji su dane rapusta provodili klizajući imaju priliku da testiraju svoju kondiciju i tehniku. Tim povodom, Sportski centar Čair i Sportsko udruženje Extreme će, u subotu 29. februara, sa početkom od 20.30 sati, organizovati trku u brzom klizanju.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani klizači do 15 godina, a organizatori najavljuju da će u slučaju velikog broja prijava u pojedinim kategorijama biti održani kvalifikacioni krugovi. Kategorija učesnika do 6 godina vozi jedan krug, dok će takmičari od 7 i 8, odnosno 9 i 10 godina voziti dva kruga. Starije kategorije, od 11 i 12, 13 i 14 i takmičari od 15 godina klizaju tri kruga.

Najbolji klizači u svim kategorijama koji zauzmu jedno od prva tri mesta biće nagrađeni medaljama dok je za četvrto mesto obezbeđena diploma.

Takmičari koji nemaju svoje klizaljke mogu da ih iznajme besplatno na klizališzu pre početka trke.

Prijavljivanje je besplatno i može se obaviti pozivom na broj 064 1275 000 ili na dan takmičenja do 20 sati.


Povezane vesti

Radnički uz penal i dva igrača više do preokreta na Banovom Brdu

Fudbaleri Radničkog pobedom su otvorili plej-of. Rezultatom 3:2 na gostovanju su savladali Čukraički, iako su posle prvog dela „brđani“ bili

Miroslav Kocić na golu Železničara

Miroslav Kocić novi je golman niškog Železničara. Kocić se posle devet godina vraća u Niš, a ugovor mu važi do

ONI DOLAZE: Marko Đorđević (VIDEO)

Serijal predstavljanja najtalentovanijih mladih sportista u Nišu pod nazivom “Oni dolaze”, nastavljamo sa Markom Đorđevićem višestrukim juniorskim prvakom Srbije u

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.