Bokseri Naisusa pobedom u Novom Sadu istakli borbu za sami vrh

U trećem kolu Super lige Srbije BK Naissus iz Niša gostovao je u Novom Sadu. Vojvodina je imala dodatnu motivaciju da ostvari trijumf na domaćem terenu u Spensu, ali je niški klub bio dominantan, nije dozvolio protivniku da razmišlja o pobedi i na kraju ostvario ubedljiv trijumf. Već na polovini meča se znalo da će bokseri niškog kluba poneti bodove kući, rezultat na kraju je bio 16:4.

 

Meč BK Naissusa bio je na programu u subotu 10. aprila i ovim trijumfom je niški klub upisao dva boda, dva boda koja trenutno znače drugo mesto grupe A i jasan pokazatelj da je cilj borba za titulu šampiona Srbije. Za ekipu Naissusa borili su se Tihomir Šarčević (junior, 57 kg), Adam Krstović (junior, 70 kg), Stefan Pavlović (57 kg), Nemanja Gavrilović (60 kg), Nikola Lazarević (64 kg), Petar Stošić (69 kg), Dejan Dašić (75 kg), Slobodan Jovanović (81 kg), Marko Docić (91 kg) i Sanel Hasanović (91+ kg). Pobede su ostvarili Krstović, Pavlović, Gavrilović, Lazarević, Stošić, Dašić, Jovanović i Hasanović. Ekipu je predvodio iskusni trener Slobodan Kostić, inače jedini trener u južnom delu Srbije sa AIBA zvezdicom.

 

U narednom kolu, koje je na programu 18. aprila, BK Naissus ide na megdan Somboru koji je direktan konkurent za prvo mesto grupe A. Pobedom bi niški klub bio na korak do plasmana u plej of i borbe za titulu šampiona Srbije. U grupi A je i BK Rokica iz Loznice, a prve dve ekipe iz grupe idu dalje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.