Prvomajski uranak u Čairu, Želja dočekuje Partizan

Prvi maj rukometaši Železničara provešće radno, naime oni u petom kolu plej-ofa Superlige dočekuju Partizan. Meč će biti odigran u hali Čair od 18:30h, a ulaz je slobodan.

Početak plej-ofa nije doneo željene rezultate Nišlijama te je trener Veselin Vujović napustio klub. Kako navode iz Železničara ekipu će protiv Partizana, ali i ubuduće, kao vršilac družnosti voditi Nebojša Bokić.

Ekipa je, posle Uskršnjeg vikenda, nastavila sa radom u ponedeljak popodne, a do trajnijeg rešenja za upražnjeno mesto trenera, sa timom će raditi Nebojša Bokić. Najbolji lek za situaciju u kojoj se nalazimo jeste pobeda nad Partizanom i učinićemo sve da se na taj način konsolidujemo, a o daljim koracima javnost će biti odmah obaveštena –  rekao je direktor kluba Ivan Šmigić za sajt kluba.

Porazi od Dinama i Vojvodine udaljili su Nišlije od početnog cilja koji je bio osvajanje titule prvaka države. No, i pored toga, iz redova Železničara preko društvenih mreža poručuju da: Nema predaje i pozivaju navijače u Čair.

Želja je u prva četiri kola ostvario polovičan učinak, ima po dve pobede i poraza. Sa druge strane Partizan je slavio samo u prvom kolu, posle čega je vezao tri poraza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.