Batak pred duel sa Spartakom: Očekujem da se zadovoljni vratimo u Niš

Utakmicama petog nastavljeno je takmičenje u Superligi. Igrači Radničkog u subotu od 19 sati gostuju Spartaku u Subotici.

 

Dueli pomenutih timova oduvek su izazivali veliku pažnju javnosti, a tako je i danas. Susret u Subotici jedan je od najzanimljivijih u ovom kolu obe ekipe do sada beleže dobre rezultate. Radnički je do sada igrao samo jednom na strani gde je poražen od Crvene zvezde, dok je kod kuće zabeležio sve pobede. Isti učinak ima i Spartak, tri pobede i poraz od Zvezde.

 

Pred nama je jedno od najtežih gostovanja u ligi. Spartak je izuzetno kvalitetna ekipa, koja pod komandom mog kolege Gaćinovića igra lep i atraktivan fudbal. U uvodna četiri kola dali su čak 12 golova i u pitanju je napadačka ekipa koja igra za gol više. Dobili su tri meča, kao i mi, dobrano su namučili Crvenu zvezdu u prošlom kolu i znamo da nam u Subotici neće biti lako. Mi smo ih temeljno analizirali, znamo šta treba da radimo, igrači su spremni i nadam se da će uspeti da odgovore svim zadacima. Imamo i mi svoje adute, imamo plan kako da igramo u Subotici, imamo kvalitet i očekujem da se posle jedne dinamične i kvalitetne utakmice zadovoljni vratimo u Niš– rekao je trener Radoslav Batak.

 

Pobedi i novim bodovima nadaju se i igrači.

 

Pobedili smo Metalac, Novi Pazar i Mačvi, a izgubili od Crvene zvezde. U subotu nas čeka izuzetno teško gostovanje kod Spartaka. Oni su sjajan tim, imaju devet bodova kao i mi, namučili su Zvezde i neće nam biti  lako.  ali mi se odlično pripremamo za taj meč i nadamo se uspehu. Nakon toga nam dolazi Proleter i verujemo da ćemo nastaviti ovu seriju dobrih rezultata, ističe igrač Stefan Mitrović.

U timu ponovo neće biti Žarka Markovića koji je povređen i Nenada Gavrića koji je povredio zadnju ložu i još je uvek rovit.

 

FOTO: FK RADNIČKI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.