Atletski klub “Radnički” na humanitarnom zadatku

Atletski klub “Radnički” na humanitarnom zadatku

Humanitarni projekat “Za detinjstvo bez razlike” kojim se prikupljaju sredstva za nabavku i postavljanje ljuljaški za decu sa smatnjama u razvoju, prviodi se kraju.

Nakon modne revije i turnira u pikadu i bilijaru, biće održana i sportska manifestacija koju realizuje Atletski klub “Radnički” Niš.

Događaj u kome uz profesionalne sportiste i rekreativce učestvuju i osobe sa smetnjama u razvoju zakazan je za 26. maj na stadionu Čair, a iz Atletskog kluba “Radnički” najavljuju da će pobednici u takmičarskim disciplinama dobiti medalje, diplome i majice.

“Pozivamo sve humane ljude da se pridruže i pomognu, da svi zajedno učinimo da ne postoje razlike između dece, jer svako dete ima pravo da se igra i da bude ispunjeno radošću”, kaže Vladimor Živković, trener u AK “Radnički”.

Osim pomenutih manifestacija, sredstva se prikupljaju i kutijama za dobrovoljni prilog koje su postavljene na prometnim mestima. Ljuljaške će biti instalirane na javnim površinama u gradu kako bi sva deca imala jednake mogućnosti da se priključe igri i ravnopravno uživaju u druženju sa vršnjacima.


Povezane vesti

Petorica novajlija na Čairu

Neizbežni odlasci, ali i željena pojačanja sastavni su deo svakog sportskog kolektiva. Tako je Nais pred ovu sezonu angažovao petoricu

Obradoviću i Jankoviću pobede u profi ringu

Proteklog vikenda trojica boraca Kik boks kluba”Niš”, zabeležili su učešće u profesionalnim borbama u boksu i kik boksu. Prvo je

Futsal spektakl u Čairu (VIDEO)

U prijateljskom futsal meču u sredu 10.aprila u hali „Čair“ u Nišu sastaće se izabrane selekcije Srbije i Brazila. Četvorostruki

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.