Ana Joković pozvala niške košarkaše u kolicima da prisustvuju finalu Kupa Milan Ciga Vasojević (VIDEO)

 

U pauzi između polufinalnih i finalne utakmice Kupa „Milan-Ciga Vasojević“, Ana Joković, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za žensku košarku, posetila je večernji trening niških košarkaša u kolicima. Jedan od najboljih igrača KKK Nais, Slaven Nonković, poklonio je klupski dres gošći iz „Kuće košarke“. Proslavljena srpska košarkašica nije krila oduševljenje gestom Nišlija, ali i onim što je videla.

 

„Oduševljena sam činjenicom da Niš ima jako organizovan klub košarke u kolicima. Impresionirana sam njihovom željom za treningom i životnom energijom i voljom. Zahvalna sam im na dresu koji su mi članovi KKK Nais poklonili. Očekujemo ih da budu naši gosti na finalu Kupa „Milan-Ciga Vasojević. – rekla je Ana Joković.

 

Ovo je druga poseta treninga KKK Nais od strane poznatih ličnosti iz sveta košarke u kratkom vremenskom periodu. Naime, selektor muške košarkaške reprezentacije, Svetislav-Kari Pešić, posetio je „Naisovce“ tokom Odigravanja Kupa „Radivoja Koraća“. Obe posete je organizovao Studentski kulturni centar.

 

 

1 Comment

  1. Тик
    12/03/2022 - 21:58

    Краљица

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.