“Želja” lider prvenstva (VIDEO)

Rukometaši Železničara nastavljaju da melju sve pred sobom. Na domaćem parketu savladana je ekipa Morke Gore  sa 39-25. Želja je bio toliko dominantan da ekipa iz Zubinog Potoka nije ni dobila šansu da pokaže svoju ratobornost.

Već na poluvremenu ekipa trenera Joške Petkovića vodila je sa 6 golova razlike. U nastavku meča šansu su dobili svi igrači, izuzev povređenog Žarka Petkovića. Na odlične dobrane Zlatanovića u prvom, Gemaljević se samo nadovezao u drugom poluvremenu. Čvrsta odbrana dala je krila i nadahnuće Željinom napadu, a o htenju i zalaganju dovoljno govori podatak da se neretko u kontrama, koje je rešavao pozitivno, nalazio i pivotmen domaćih Vladimir Jevtić. Na momente viđena je prava rapsodija Želje u napadu. Krsmančić je razigravao saigrače, najpre cepelin sa desnim, pa odmah u narednom napadu sa levim krilom – kao da je želeo da pokaže da su upravo ta dva igrača obeležila utakmicu,  Mirić na levom i Đukić na desnom krilu. Milan Đukić, koji važi možda i za najbolje desno krilo u zemlji, proglašen je i za igrača utakmice.

Zadovoljstvo nije krio ni strateg Nišlija Josif Petković. Čestitao je gostima na korfektnoj igri i svojim momcima na pobedi.

Ovom pobedom Želja se osamio na vrhu tabele pošto je Crvena zvezda poražena od Šamota. Upravo ranjenoj Crvenoj zvezdi rukometaši Železničara gostuju u narednom kolu. Sudeći po igri i samopouzdanju valja očekivati dobre vesti iz Beograda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.