Započelo je prijavljivanje za novu sezonu Amaterske košarkaške lige u Nišu

Iza vrednih organizatora Amaterske košarkaške lige Niša je kratak predah, a početak avgusta donosi pripreme za novu sezonu. Prvi korak su prijave koje su počele od 1. i trajaće do 30. avgusta.

Ove sezone će format takmičenja i broj ekipa koje će učestvovati biti izmenjen, a raspored ekipa će biti određen žrebom po završetku prijava! Ostalo je dovoljno vremena za organizovanje ekipa i svako može uzeti učešće u četvrtoj sezoni lige o kojoj se prethodne tri godine pričalo ne samo u okvirima Srbije, već i van njenih granica. Predstojeća, po najavama organizatora, može biti samo bolja! O svim novitetima zainteresovani će blagovremeno biti obavešteni.

Sve prijave slati putem dobro poznate FB stranice Amaterske košarkaške lige Niša ili mejlom na dobro poznatu adresu sportskoudruzenjetvrdjava@gmail.com. Važna napomena: Uz prijavu obavezno poslati grb/logo ekipe zbog ažuriranja sajta i lepšeg i preglednijeg izgleda tabele kao i statističkih podataka!Obrazac za prijavu ekipe možete preuzeti na sajtu AKL Lige.

Nova sezona Amaterske košarkaške lige Niša počinje 6. oktobra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.