Vinter sport bolji u gradskom derbiju

U kolevci malog fudbala, u Nišu odigran je derbi meč Prve futsal lige izmedju ekipa Vintersporta i Kalče. Dugogodišnji sportski poznanici i još veći rivali nastupili su u znatno izmenjenim sastavima u odnosu na prošlu godinu, a slavio je silno pojačani Vinter sport sa 4-1 (2-1).

Utakmicu su bolje otvorili futsaleri Kalče jer su prvi došli do pogotka. U 6.minutu strelac za mladu ekipu Kalče bio je Petar Stevanović.

Nakon toga usledio je period bolje igre Vinter sporta. U 9.minutu dolazi do izjednačenja, a jednom od najiskusnijih igrača na terenu Bojanu Jankoviću nije bilo teško da nakon dobrog dodavanja, zatrese mrežu gradskog rivala.

Do potpunog rezultatskog preokreta dolazi u 14.minutu, kada ekipu Vintersporta u vodjstvo dovodi Nemanja Jovanović. Tim rezultatom je i završeno prvo poluvreme.

Na startu drugog dela Danilo Kostić, nekadašnji kapiten Kalče uspeo je da uveća vodsjtvo Vinter sporta na 3-1. U nastavku su igrači Kalče pokušavali, imali i periode dobre igre, ali je četa trenera Vojkana Vukmirović uspešno čuvala vođstvo.

Pokušali su na kraju igrači Kalče i sa golmanom u polju, ali im se takva igra nije isplatila. Kostić je postigao je i četvrti pogodak za svoju ekipu i postavio konačan rezultat, Vinter sport- Kalča 4-1.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.