U Šabac po titulu (VIDEO)

Pred rukometašima Železničara u petak je najveći izazov, ali i ispit u sezoni. Jedna utakmica deli Nišlije od prve titule prvaka u istoriji kluba. Sve to, ali i nedavni plasman u SEHA ligu bio je povod za prijem delegacije Železničara u gradsku kuću.

Osvajače kupa Srbije primio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović koji nije krio oduševljnje uspesima niških rukometaša.

Utakmica sa Metaloplastikom biće istorijska za Nišlije, zbog toga su grad i kompanija Niš ekspres obezbedili besplatan prevoz za sve one koji žele da odu i bodre Želju. Sve to dodatni je motiv za igrače.

Šapčani su jedan od retkih timova koji je do sada propisno superligaša sa Čaira. Strateg Josif Petković očekivanja od meča izneo je na njemu svojstven način.

Utakmica Železničar – Metaloplastika na programu je u petak od 18h. Svi simpatizeri Železničarar koji žele da daju podršku klubu mogu da se jave na telefone 064/11-72-516 i 018/4527-260 najkasnije do petka u 10 časova. Potrebno je dostaviti samo ime, prezime i broj lične karte.  Autobusi za Šabac polaze ispred Doma rukometa u Zetskoj ulici u petak u 12.30 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.