Trka u brzom klizanju

Trka u brzom klizanju

Poslednjeg vikenda u februaru, na klizalištu Čair, biće održana trka u brzom klizanju za decu do 15 godina.

Događaj čiju organizaciju potpisuje Sportsko udruženje “Extreme” zakazan je za 24. februar u 20 sati i 30 minuta. Zainteresovani klizači mogu da se prijave preko fejsbuk stranice kluba ili na telefon 064/127-5000. Prijava je besplatna, ali obavezna zbog ograničenog broja učesnika u trci, a može se izvršiti najkasnije pola sata pred sam početak takmicenja.

Takmičari će, po starosnom kriterijumu, biti podeljeni u 5 kategorija – do 6 godina, od 7 do 8 godina, od 9 do 10, od 11 do 12 i od 13 do 15 godina.

Organizator u pozivu navodi da će se učesnici takmičiti na sopstvenu odgovornost kao i da će najbolji, odnosno najbrži klizači – biti nagrađeni.

 


Povezane vesti

Goleada u remiju Radničkog i Napretka

U pretposlednjem kolu plej-ofa Superlige Radnički i Napredak odigrali su nerešeno. Duel na stadionu Mladosti završen je rezultatom 3:3 (3:2).

Praznik plesa u Aleksincu (VIDEO)

Četrdeset Ronde igračica iz Aleksinca, radno je, na sceni, proslavilo svoj praznik – 29. april, Svetski dan plesa. Njihov siguran

Akva park Podina

Jedno od najatraktivnijih sokobanjskih kupališta – Akva park Podina,  za 5 godina od otvaranja, primilo je oko pola miliona poseilaca.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.