TENNIS EUROPE JUNIOR TOUR STIŽE U NIŠ – Gostuje više od 100 tenisera sa raznih kontinenata

TENNIS EUROPE JUNIOR TOUR STIŽE U NIŠ – Gostuje više od 100 tenisera sa raznih kontinenata

Na terenima Teniske akademije Živković, od 15. do 23. Jula, igraće se međunarodni ETA turnir NIŠ OPEN 2017 za juniore i juniorke. Radi se o turniru iz serije TENNIS EUROPE.

Za prvi reket turnira boriće se više od 100 tenisera i teniserki iz velikog broja zemalja (Srbija, Makedonija, Crna Gora, Bugarska, Slovenija, Grčka, Rusija, BIH, Ukrajina, Švajcarska, Australija, Francuska, Mađarska, Italija, Hong Kong, Austrija, Češka, Rumunija, USA, Nemačka…).

Na turniru će učestvovati i takmičari TAŽ-a. U kategoriji juniora igraće Luka Stefanović, Veljko Pejčić i Stefan Skobelev, a u kategoriji juniorki Luna Urso, Anđela Petrović, Anastasija Stojanović, Natalija Nikolić i Jovana Nikolić.

„TAŽ je za sve ove godine rada stvorio veliki broj takmičara i takmičarki od najmlađeg uzrasta koji postižu brojne rezultate. Neki od njih će svakako imati zapaženu ulogu na ovom turniru. Tenis je nepredvidiva igra ponekad, ali mi se nadamo da će domaći teren biti značajna podrška“ – ne krije optimizam pred početak turnira predsednik TAŽ i direktor turnira Nikola Živković.

Inače, prvog dana turnira igraju se kvalifikacije, dok glavni deo takmičarskog programa počinje u ponedeljak, 17. jula.

Početak takmičarskog programa je u 10 sati, a ulaz je slobodan.


Povezane vesti

Delije i Nišu proslavile Božić uz spektakularan vatromet (VIDEO)

„Nišlije 1986“, kako su sebe nazvali Zvezdini navijači iz Niša, i ove godine spaktakularno su dočekali Božić. U blokovskom parku,

Uskoro i sportske vesti iz Vlasotinca

Narednih meseci, na stranicama portala sportjuga.rs biće objavljivane informacije, fotografije i video sadržaji kojima će biti predstavljen sport u Vlasotincu.

Iz Konstanstina u Jermeniju

Aleksa Simović je pronašao prvi inostrani angažman. Mladi košarkaš putuje u Jermeniju gde će nositi dres kluba Artsakh iz Jerevana.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.