Stevan Sretenović novo pojačanje Železničara

Levi bek Stevan Sretenović novi je član rukometnog kluba Železničar. Ugovor sa niškim klubom Sretenović je potpisao do kraja sezone. Posle povrede Miloša Padežanina i sporazumnog raskida ugovora sa Nikolom Miloševićem, Železničar je brzo popunio prazninu nastalu na poziciji levog beka.

Sticajem okolnosti, vratio sam se iz Turske, trenirao neko vreme sa Partizanom čekajući novi inostrani angažman, ali je iskrsla ponuda Železničara koju sam sa zadovoljstvom prihvatio. Najiskrenije, ovo što sam video tokom prvih par dana boravka u Nišu, ja nikada do sada nisam video u srpskom rukometu. Od organizacije kluba, preko kvaliteta ekipe, do, pre svega, kvalitetnog rada na treninzima, tako da ovi rezultati „Želje“ i plasman na tabeli nisu slučajni. Vidim svoje mesto u timu, verujem da mogu da pomognem da se nastavi sa serijom pobeda i iskreno se nadam da ću biti u prilici da novim saigračima pomognem već u subotu protiv Sloge u Požegi, rekao je Stretenović za sajt kluba.

Priliku da debituje ovaj igrač imaće već u subotu kada niški tim gostuje Slogi.

Sreten Sretenović rođen je 25.09.1995. godine u Aranđelovcu. Do sada je nastupao za Šamot, Rukobel i Partizan, gde se i afirmisao. Prošlu sezonu proveo je u francuskom Nimu. Sretenović je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije Srbije, a debitovao je i za A nacionalni tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.