Stefan Mitrović blizu prelaska u Malme

 

Mnogo se pričalo nekoliko prethodnih prelaznih rokova o Stefanu Mitroviću, ofanzivcu niškog Radničkog, veliki broj klubova je bio zainteresovan za njega, a na spisku su bili i beogradski “večiti rivali” Crvena zvezda i Partizan, ali je na kraju ostajao na Čairu.

 

 

Ovog leta bi Mitrović mogao da promeni sredinu, bilo je dosta ponuda, ali u klubu ističu da ga neće prodavati “ispod cene”, jer znaju njegov kvalitet i da će gledati i njegov interes, ali i interes Radničkog.

 

Pre nekoliko dana uticajni Švedski Sportbladet objavio je da Malme ima usmeni dogovor sa krilnim fudbalerom niškog Radničkog Stefanom Mitrovićem. Ekipa koju sa klupe predvodi Miloš Milojevića i čija je jedna od najvećih uzdanica Veljko Birmančević, rado bi videla još jednog Srbina u svoji redovima. Malme je odlučio da doved i Stefana Mitrovića, mladog reprezentativca Srbije i najboljeg igrač kluba sa Čaira o čemu svedoče i 10 deset postignutih golova uz dve asistencije u prethodnoj sezoni.

 

Šveđani pišu da je posao blizu realizacije, a potvrda toga je objava Stefanovog oca na društvenim mrežama, na kojima je on vrlo aktivan.

 

 

 

Po njegovim rečima Malme je aktivirao izlaznu klauzulu koju Stefan ima u ugovoru sa Radničkim i očekuje se da uskoro mladi napadač postane deo švedskog tima.

 

Do tada devetnaestogodišnji napadač je na raspolaganju treneru Siviću i ekipi Radničkog, koja je trenutno na pripremama u Sloveniji

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.