Srpski kik-bokseri šampioni Balkana (VIDEO)

Srpska kik-boks reprezentacija ponela je titulu najbolje ekipe Balkankog šampionata, održanog proteklog vikenda u Sarajevu.

Seniorski reprezentativac iz Kik-boks kluba “Niš”, Novak Radulović, po peti put u karijeri, postao je šampion Balkana.

Juniorske reprezentativke iz Kik-boks kluba “Niš”, u svom prvom nastupu za reprezentaciju Srbije, takođe su bile izvanredne.

Neda Brkić je, u kategoriji mlađih juniorki do 56 kg, u borbi protiv predstavnice Makedonije osvojila zlatnu medalju.

Natalija Savić ubedljivo je u finalu savladala reprezentativku Makedonije, i pored zlatne medalje osvojila i pehar za najbolju mlađu juniorku prvenstva.

Sandra Savatić, posle poraza u polu-finalu od predstavnice Bugarske, osvojila je bronzanu medalju,.

Naredna provera za takmičare “Niša” biće učešče na međunarodnoj reviji Medijana kup – ” 5. Trofej Niša”, koja će se održati na Amfiteatru niškog keja 8. i 9. jula.

Kik-bokseri “Niša” zadovoljni su svojim rezultatima ostvarenim do završetka polusezone, jer su radili na dva fronta i u oba slučaja ostvarili uspeh. U kik-boksu su zadržali prvu poziciju u Srbiji, a Boks klub “Vitez” u kome paralelno treniraju, za samo godinu dana učešća na državnim takmičenjima ekipno se popeo na četvrto mesto. Kik-boksere “Niša” sada očekuju pripreme juniora u Karatašu za Svetsko prvenstvo u Italiji, a potom i pripreme seniora na Tari za Evropsko prvenstvo u Slovačkoj.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.