Revija osmeha: fudbalski turnir za mlađe kategorije

Revija osmeha: fudbalski turnir za mlađe kategorije

Na fudbalskom terenu u dvorištu OŠ “Sveti Sava” u nedelju je održan revijalni fudbalski turnir za 2010. godište, na kome su učestvovali niški klubovi Radnički, Real i Nacional, kao domaćin turnira, te Kolonija iz Smederevske Palanke.

Turnir je organizovan u okviru projekta “Igraj za uključenje”, koji sprovodi organizacija KOM 018 iz Niša, sa ciljem da promoviše socijalne inkluzije osoba sa invaliditetom i mladih sa manje šansi u društvu, kroz sport i igru.

Turnir je organizovan pod sloganom “Igramo fudbal, pobeđujemo svi”, a prvo mesto osvojio je Radnički (7 bodova), ispred Nacionala (6), Kolonije (3) i Reala (2).

Rezultati: Nacional – Kolonija 2:0, Real – Radnički 3:5, Nacional – Real 1:0, Radnički – Kolonija 1:1 (penalima 1:2), Real – Kolonija 1:1 (penalima 3:2), Nacional – Radnički 3:4.

“Lep događaj, “zaslađen” dečijim osmesima. Turnir je omogućio najmlađima da se sa svojim vršnjacima takmiče, zabave i da neguju sportske vrednosti kao što su timski duh, poštovanje protivnika i fer-plej i najvažnije je da su svi otišli kućama zadovoljni”, rekao je Nikola Obradović ispred organizatora turnira.

tekst i foto: Zoran Petković

 


Povezane vesti

Objavljeni kandidati za najbolje sportiste grada Niša

U organizaciji Sekcije sportskih novinara Niša, po 40. put organizovan je izbor za najbolje sportiste grada. Nagrade se dodeluju u

Veliki uspeh Staše Gejo proslavljen u njenom klubu u Nišu (VIDEO)

Staša Gejo ostvarila je najveći uspeh u svojoj dosadašnjoj seniorskoj karijeri. Na Svetskom prvenstvu koje je održano u Insbruku Staša

Okružni fudbal u Aleksincu

Od svih klubova sa područja aleksinačkog Fudbalskog saveza najbolji utisak u jesenjoj polusezoni ostavila je ekipa Moravice iz Subotinca. Ovaj

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.