Radnički sprema ekipu za još uspešniju sezonu (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog krenuli su sa pripremama. Arhivirana je  istorijska sezona u kojoj je Radnički  oborio mnoge rekorde, stigao do vicešampionske titule  i u kojoj je posle mnogo godina na tabeli razdvojio večite rivale -Zvezdu i Partizan.

Pred fudbalerima, Stručnim štabom i Upravom kluba su novi izazovi. Nekoliko standardnih igrača unovčilo je dobre igre, tako da fudbalska javnost u Nišu očekuje nove snage kako bi Radnički bio uspešan u kvalifikacijama za ligu Evrope.

Otišli su neki standardni igrači, a za sada je najveće pojačanje ostanak trenera Nenada Lalatovića.

Očekuje se da i u narednoj godini čast Nišlija, od iskusnijih, brane Aca Jovanović i Caki Stojanović. Sa druge strane, prvom timu priključeni su i mladi talentovani igrači iz kadetske ekipe koji predstavljaju zalog za budućnost. Jedan od njih jeste i  izuzetno talentovani golman kadeta Đorđe Ivanović, koji bi trebalo da nastavi niz izuzetnih čuvara mreže na Čairu.

Đorđe i njegovi saigrači iz prvog tima dizaće formu u narednim danima, jer će brzo uslediti i kvalifikacije za Ligu Evrope.

Iz Uprave kluba najavljuju da će Radnički biti još jači nego prošle sezone, a lepe vesti trebalo bi očekivati do kraja nedelje.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.