Pregršt medalja za niške sinhrone plivačice na takmičenju u Beogradu

Na Državnom prvenstvo za pionire u sinhronom plivanju i Međunarodnom prvenstvu Beograda za pionire takmičarke Kluba za sinhrono plivanje Niš ostvarile su sjajne rezultate. One su se u Niš vratile sa čak 17 medalja (8 zlatnih, 5 srebrnih i 4 bronzane)

 

Najuspešnija Nišlijka bila je Drina Pešić (8U) sa 2 zlata za solo nastupe (međunarodno i državno), 2 zlata za figure (međunarodno i državno), 1 zlato za duet (međunarodno), 1 zlato za figure za 2016. godište (državno) – ukupno 6 zlatnih medalja.

 

Isti broj medalja osvojila je Kalina Rajković (8U) i to 2 srebra za solo (državno i međunarodno), 2 srebra za figure (državno i međunarodno), 1 zlato za duet (međunarodno), 1 srebro za figure za 2016. godište (državno) – ukupn  5 srebrnih i 1 zlatna medalja.

 

Medalje za niški klub još su osvojile i Lorena Jovanović (8U) – zlato za duet (međunarodno), zatim Teodora Cvetković (12U) – bronza za duet (državno), Milica Milošević (12U) – bronza za duet (državno), kao i Teodora Milijić (12U) – bronza za duet (državno) i bronza za figure za 2012. godište (državno).

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.