Praznik plesa u Aleksincu (VIDEO)

Praznik plesa u Aleksincu (VIDEO)

Četrdeset Ronde igračica iz Aleksinca, radno je, na sceni, proslavilo svoj praznik – 29. april, Svetski dan plesa.

Njihov siguran umetnički, pantomimičarski i sportski izraz, doteran složenom koreografijom, dobrim izborom muzike i zanimljivim i originalnim kostimima, pretočen je u scenski performans koji je još jednom zadivio publiku.

Mnoge od plesačica samouvereno su izvele svoje tačke jer su već iskusile i druge plesne podijume, uključujući i one pred strogim žirijem na evropskim i svetskim takmičenjima.

A bilo je i pčelica koje su debitovale i, za njih još uvek komplikovanu koreografiju, nadomestile šarmom i zanimljivom improvizacijom.

Koliko god je nastup pred aleksinačkom publikom nama laicima izgledao savršeno, on je tek navežbana koreografijasa kojom će Dens studio Ronde iz Aleksinca krenuti u svoje takmičarske pohode.

I tako je Ronde još jednom, po peti put, zablistao na aleksinačkim daskama, pridruživši se milionima plesača širom sveta koji proslavljaju svoj praznik ustanovljen na dan rođenja čuvenog reformatora igre, Žan Žak Novera. Energija njihovih naporno uvežbanih tehnika strit šou densa, šou densa, disko densa, hip-hopa, zumbe i modernog baleta zadržala se na sceni čak i kada su šareni baloni označili kraj igre.


Povezane vesti

Svi na Babin zub! Još ima snega

Akcija „Svi na sneg“ se nastavlja. U nedelju 18. marta biće organizovana još jedna rekreativna tura do Babinog zuba. U

Može li Naisa uz pomoć publike da priredi iznenađenje u Čairu na završnom turniru kupa za rukometašice (VIDEO)

Krajem maja i polovinom narednog meseca, Niš će oživeti impresiju iz vremena kada je bio – grad rukometa. Ženski rukometni

Sportski dan u Aleksincu okupio veliki broj sportista i sportskih klubova na gradskom trgu (VIDEO)

Vrelo subotnje veče u Aleksincu proteklo je u znaku sporta. Plato ispred Doma kulture bio je poligon za plesače, stonotenisere,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.