Poraz Železničara za kraj ARKSU lige

Rukometaši Železničara poraženi su u poslednjem – 14. kolu Arkus lige od Dinama iz Pančeva sa 35:32 (17:17). U rezultatski nebitnom meču domaći su igru kontrolisali u prvom, a gosti drugom delu utakmice.

 

Rezultat je potpuno ostao u senci oproštaja nekadašnjeg reprezentativca Srbije, člana srebrne generacije Nenada Vučkovića od aktivnog igranja rukometa.

 

Želja je od početka kontolisao meč, napad je dobro funkcionisao, a odličan na golu bio je Miroslav Kocić koji je u nekoliko navrata osujetio udarce protivničkih igrača. U prvih 30. minuta domaći su uglavnom vodili, dok su gosti u nekoliko navrata izjendačavali, ali ipak nisu uspeli da preokrenu rezultat.

 

Dinamu se upornost isplatila u nastavku, zaigrali su Pančevci angažovanije, napravili odličnu seriju i došli do četiri gola prednosti. Domaći su sve vreme jurili rezultat, u nekoliko navrata bili na samo gol zaostatka, a u 56. minutu uspeli su i da izjednače. Ipak dalje od toga nisu mogli, pošto su igrači Dinama do kraja napravili seriju od 4:1 i slavili.

 

Goste su do pobede predvodili Miloš Kostadinović sa osam i Miljan Bunjevčević sa šest pogodaka. Najefikasniji u timu Železničara bili su Stanojević sa devet i Đorđe Spasić sa šest golova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.