Poraz Naise u Jagodini

 

Odlično prvo i očajno drugo poluvreme

 

Po ko zna koji put ove sezone, Naisa je odigrala odlično prvo poluvreme, ali je u nastavku pala. Protiv ekipe Jagodine, na poluvremenu je bilo 13-10 za Naisu, ali je domaći tim ipak stigao do ubedljive pobeda sa 24-19.

Odigrala je Naisa hrabro u prvom poluvremenu. Sredinom prvog dela razigrala se bekovska linija pa su se redom u strelce upisale Olivera Nikolić, Nina Milovanović, Jana Milošević, Sanja Stamenković, Jelena Knežević…Ovaj deo igre je i završen vođstvom Naise 13-10.

U drugom delu, kako je utakmica odmicala, tako je Jagodina bila sve sigurnija. Naisa je nekako usmeravana da napade realizuje preko krila, a Petra Hođik je bila neprelazna na golu u tim momentima. Čak 4 puta mašile su krilne igračice Naise, dok su, sa druge strane, teško branjeni napadi Jagodine, tako da je domaćin očekivano stigao do pobede.

Rasplet za Naisu tek počinje. Rukometašice iz Niša očekuje grčevita borba za opstanak, jer su i nakon 19.kola ostale na svega 11 bodova.

Ekipa Bora slavila je protiv Kikinde i sada je na 4 boda od Naise, dok je Radnički iz Kragujevca ponovo minimalno poražen i tri kola pre kraja ima 3 boda više od Naise.

Rasplet počinje. U 20.kolu Naisa upravo dočekuje ekipu Bora, koja je u prvom delu prvenstva slavila sa 5 golova razlike.

Pobeda je imperativ, a od velike je važnosti da Naisa bude bolja i u međusobnim susretima. Utakmica sa ekipom Bora igra se u petak, 31.marta!

 


Jagodina, hala :Jasa. Gledalaca :500.

Sudije: Dušan Stojković (Niš), Nenad Nikolić (Leskovac).

Isključenja: Jagodina 8 minuta, Naisa 8 minuta. Sedmerci: Jagodina 5 (3), Naisa 1 (1).

ŽRK NAISA: Nedeljković, Ivanović, Đurović, M.Petković, J.Stojanović 2, Knežević 5, Milošević 3, Simonović, Nikolić 2, Mladenović, Milovanović 4, T.Petković, B.Stojanović, Đorđević, Stamenković 3, Grujić.

ŽORK JAGODINA: Hlođik, Đurašinović, Radivojević, Adžić 2, Stojanović, Bogunović 5, Simatović 6, Marković, Gojković 2, Gugač 2, Živković 1, Bojičić 2, Sukur, Radević 3, Pejović 1.

 

 

 


 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.