ping pong

Poraz mladih rukometašica Naise u Superlig (VIDEO)

Poraz mladih rukometašica Naise u Superlig (VIDEO)

 

Selekcija Naise do 14 godina nastavila je takmičenje u Super ligi Srbije.  Treće dvokolo odigrano je u Nišu.

 

U ovom stepenu takmičenja, Naisa se, sa još 7 ekipa južno od Beograda takmiči za odlazak na državno prvenstvo. Tamo će se naći 4 ekipe kojima će se pridružiti 4 tima iz Beograda i sa teritorije Vojvodine.

 

Iako su u Naisi bili optimisti za utakmice u Nišu, ovoga puta igračice nisu bile na visini zadatka, pa su zabeležena dva poraza. Najpre je uspešnija bila ekipa Rtnja iz Boljevca koja je slavila sa 24-18, a onda je tim iz Niša poražen i od Medicinara iz Šapca sa 19-16.

 

Za popravni, međutim, ima vremena. Već 19. marta se nastavlja takmičenje. U Boljevcu će Naisa tada odmeriti snage sa Jagodinom i sa ekipom „Nemanjić“ iz Požarevca.

 

Do kraja aprila biće odigrano ukupno 14 kola, tako da Naisa, ukoliko zaređa sa dobrim parrtijama, može do državnog prvenstva.

 

 

 


Povezane vesti

Gudžić i Veličković u Čajetini

Početak avgusta za košarkaške klubove uglavnom znači i početak priprema za novu takmičarsku godinu. U Čajetini je u ponedeljak 14.

Želja počeo pripreme sa novim trenerom

U odnosu na prošlogodišnji, početak priprema Železničara za ovu sezonu – skroman. Bez pompeznih izjava, bez mnogo novih igrača, bez

Konstantin u niškom derbiju bolji od Fer-pleja (VIDEO)

Niš je dočekao drugoligaški gradski derbi, a Konstantin je kao domaćin prekinuo seriju Fer-pleja od tri uzastopne pobede i u

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.