Ponovo „Svi na sneg“

Ljubitelji prirode, zimskih sportova i rekreacije na snegu mogu, kao i prethodnih godina, da uživaju u jednodnevnim vikend odlascima na Babin zub ili Kopaonik jer, Savez za rekreativni sport Niša ponovo organizuje akciju „Svi na sneg“.

Prva ovogodišnja poseta Babinom zubu biće realizovana u nedelju 11. marta, a polazak je zakazan u 7 sati sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u Tvrđavu.

Učešće u ovoj akciji naplaćuje se, po regresiranoj ceni, 600 dinara, a mesto se, kako se navodi u saopštenju Saveza za rekreativni sport Niša, može rezervisati u poslovnici „Trans D“, u Bulevaru 12. februar br. 36 (preko puta pomoćne autobuske stanice) – radnim danima od 9 do 18 i subotom od 9 do 14 sati. U Savezu navode i da je svaki učesnik akcije „Svi na sneg“ osiguran, kao i da će, uz vođu puta i rekreatora, biti prisutan i lekar.

Rekreativci će, osim uživanja u sportskim aktivnostima i zabavi na snegu, moći da se pridruže i posebno organizovanoj pešačkoj turi.

Akcija Saveza za rekreativni sport “Svi na sneg”organizuje se pod pokroviteljstvom Sekretarijata za omladinu i sport Grada Niša.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.