Oslabljeni Radnički na teškom gostovanju Partizanu (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 19 sati gostuju Partizanu u 17. kolu Superlige Srbije.

 

Utakmicu u koju će niški tim ući veoma oslabljen, najavio je pomoćni trener Dragan Šarac.

 

-Pred nama je težak susret. Svi znamo da je Partizan kvalitetna, ofanzivna ekipa, da daje dosta golova. Mnogo su opasni, stvaraju dosta šansi. Mi imamo problema, sedam-osam igrača ne konkurišu za sastav. Zbog crvenih kartona neće igrati Kamerunci Jamkam i Etongo, a ovaj drugi je dobio kaznu od dva meča i neće moći ni protiv Kolubare da nam pomogne. Sa žutim kartonima su kapiten Pejović i levi bek Stojanović, plus Marjanovića muči povreda zadnje lože, dok Aksentijević dugo ima problema sa kolenom, ali verujem da će od ponedeljka početi da treniraju. Takođe, i Mićibući je već dugo povređen, pa ni on neće biti u konkurenciji za tim, ali bi takođe trebalo da radi od ponedeljka sa ekipom. Faktički bez cele zadnje linije idemo na meč sa Partizanom, ali nadam se da će ostali igrači koji dobiju šansu da je maksimalno iskoriste i da probamo da osvojimo neki bod- rekao je Šarac.

 

Pomoćni trener Radničkog smatra da to što je Partizan u četvrtak igrao težak meče u Ligi konferencija nije prednost za njegov tim.

 

-To je ekipa koja je navikla da igra u ritmu četvrtak-nedelja, svuda u Evropi se tako igra. Oni su jako opasni u ofanzivi, Rikardo, Dijabate, Menig… Na nama je da ih neutrališemo, da probamo da iskoristimo njihove mane i probamo da postignemo neki gol, bez obzira na sastav ekipe. Mi se nadamo da možda i mi imamo dan da iznenadimo Partizan i odigramo kvalitetnu utakmicu. Imamo nadu, želju i ambiciju da probamo da osvojimo bodove. Protiv velikih klubova moraju da se koriste šanse, da bismo mogli da dođemo do rezultata. Takve ekipe surovo kažnjavaju svaku grešku. Sedam dana je prošlo od meča sa Crvenom zvezdom, ali za sada je atmosfera dobra i sigurno će igrači dati maksimum, da probamo da osvojimo bodove- kazao je Šarac.

 

Na kraju se osvrnuo i na finiš meča sa Crvenom zvezdom i crveni karton koji je dobio Etongo.

 

-Etongo je odigrao jako dobro, ali ne sme da reaguje u 93. minutu onako kako je reagovao i da ostavi ekipu na cedilu da primi gol i da sebe isključi za naredna dva meča. Njega je šef Lalatović odmah zvao na sastanak i na to mu skrenuo pažnju- završio je Šarac.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.