Odbojkaši Niša uz mnogo muke prekinuli crnu seriju (VIDEO)

Odbojkaši Niša teškom mukom stigli su do pobede od 3-2 protiv ekipe Mladog radnika iz Požarevca.

Nišlije su veći deo utakmice odigrale ispod svojih mogućnosti i stalno su jurili rezultat. Gubili su sa 1-0, pa 2-1 u setovima.. Da Batak nije bio siguran na servisu u drugom setu, gostujući odbojkaši dobili bi i taj deo susreta….Ovako, ekipa Niša od 19-23 ekspresno stiže do 25-23 i poravnava rezultat u setovima 1-1.

Očekivalo se da će nekoliko vezanih poena probuditi domaću ekipu, ali to se u trećem setu nije dogodilo. Gosti zahvaljujući svojoj dobroj igri, ali pre svega  greškama domaćina brzo stižu do 11-4 i tu prednost održavaju do kraja seta. U tom trenutlku samo je bilo pitanje koliko će gosti odneti boda iz Niša – jedan, dva ili sva tri.

Razigrao se Hosni, pojačanje Nišlija iz Alžira i vezao nekoliko dobrih smečeva, tako da domaći tim stiće do drugog seta i prvog boda u ovom susretu.

U petoim setu Hosni je briljirao i u bloku i u napqadu i vrlo brzo svoj tim dovodi u vođstvo od 5-0… u trenutku kada mu se pridružio Uglješa Ilić koji je na ovom meču bio prilično indisponiran, pitanje pobednika se više nije postavlljalo. Odbojkaši Niša lagano dobijaju odlučujući, peti set i stižu do četvrte prvenstvene pobede, nakon čak pet uzastopnih poratza u prvenstvu i kupu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.