Novi Pazar prejak za Nišlije. Sledi okršaj u Kupu (VIDEO)

Odbojkaši Niša poraženi su od favorizovanog Novog Pazara sa 3-1 u setovima 21-29, 19-25, 24-23 i 14-25.

Susret je loše počeo po Nišlije – blokom Vukašinovića i to kao da je bila najava u kom će pravcu ići meč između dva ljuta rivala. Pazarci nakon početnih 3-0 stižu i do vođstva od 11-4…

Nišlije se vraćaju, i nakon dva vezana as servisa Ilića čak i vode sa 16-15 ali to je sve što su izabranici Dragana Svetozarevića pokazali u prvom setu.

Na sličan način gosti osvajaju i drugi set, a domaći odbojkaši trgli su se tek u trećem setu, koji nakon rezultatske klackalice, uspevaju da dobiju. Pokazalo se da snage za više od toga nije bilo, jel Novi Pazar, pre svega blokom, ali zahvaljujući i seriji grešaka domaćih,  set za pobedu dobija prilično rutinski.

Kod gostiju su se posebno istakli Hamzagić i Radosavljević sa po 16 i Vukašinović sa 14 poena, dok su u domaćem timo više od ostalih pružili Ilić sa 18 i kapiten Stojković sa 15 poena.

Vremena za dublje analize nema, jer sledi dvomeč u Kupu upravo sa Pazarcima, a izmedju dve kup utakmice i prvenstvena sa Ribnicom u Kraljevu.

Izvesno je da će niški odbojkaši u narednim mečecima nastupiti u izmenjenom sastavu, jer će neki igrači koji imaju otvorene ugovore – napustiti klub, ali se očekuje da se tim na sličan način i popuni. Naredni meč Odbojkaški klub Niš igra u sredu 22.novembra, kada se u hali OŠ Ivo Andrić ponovo sastaje sa Novim Pazarom, ovoga puta u Kup utakmici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.