“Niški Dijego Simeone” izdržao samo mesec i po dana. Novi strateg želi “plasman u Kup UEFA” (VIDEO)

Nakon što je smenjen „niški Dijego Simeone“ , kako je pre samo nešto više od mesec dana Ivica Tončev nazvao Bobana Dmitrovića, aludirajući na to da će ovaj  jako dugo ostati na klupi Radničkog, ekspresno je nađena zamena u vidu Dragana Antića, dosadašnjeg trenera Dinama iz Vranja.

Popularni Recko nekoliko puta je već dovođen u vezu sa niškim superligašem, a obostrana želja za saradnjom najzad se ostvarila. Iako je Radnički na nikad boljoj poziciji na tabeli, peti trener Nišlija u ovoj sezoni tvrdi da je na Čair došao u “teškoj situaciji za klub na poziv predsednika Ivice Tončeva“ i da mu je želja „da sa Radničkim uđe u Kup UEFA“ !!!

Iznenađenje je ipak to što Boban Dmitrović, koji je od početka sezone uz ekipu, više neće biti deo Stručnog štaba Radničkog, a i ostali pomoćnici su na izlaznim vratima kluba.

Radnički će, na insistiranje novog šefa stručnog štaba, pauzu u prvenstvu iskoristiti za odlazak u Makedoniju gde će se raditi na povećanju fizičke spreme igrača, koju je Antić označio kao nedovoljno dobru za stil igre koji bi on želeo da nametne.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.