Naziru se obrisi ekipe Naise nakon prve test utakmice (VIDEO)

 

Ozbiljan rad daje rezultate. Nakon tri nedelje priprema Naisa je odigrala prvu trening utakmicu. Rezultat u meču sa Topličaninom iz Prokuplja (27-18) nije bio u prvom planu. Treneru Naise Đorđu Teodoroviću važnije je bilo da isproba mlade igračice na pozicijama koje im nisu bile primarne do sada, pa smo tako mogli mlađanu Mašu Rajković da vidimo u srcu odbrane neke nove Naise, a značajnu ulogu u odbrambenim zadacima dobila je i Jana Milošević… I ostale igračice su dobile šansu da pokažu koliko mogu, uz jasan stav da se na njih najozbiljnije računa.

 

-Akcenat je ovoga puta  bio na borbenosti i požrtvovanju i igračice su se zaista trudile. Vidljivi su prvi rezultati rada. Jako sam zadovoljan. Bilo je perioda igre kojima sam jako zadovoljan, a bilo je i padova što je sasvim normalno u ovoj fazi priprema i stvaranja ekipe-u najkraćem saopštava Đorđe Teodorović, strateg Nišlijki.

 

Obrisi kako će Naisa igrati se već naziru, a za konkretnije ocene neophodno je da igračice ipak imaju odredjeni broj utakmice “u nogama”.

 

Ono što je uočljivo na prvi pogled je  da su mlađe igračice dobile šansu da preuzmu odgovornost, što je i prihvaćeno na najbolji mogući način.

 

Pripreme za šampionat se nastavljaju, a naredna provera trebalo bi da bude znatno ozbiljnija, protiv Mladosti iz Nove Pazove…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.