Naisa za kraj gostuje u Kruševcu

Niške rukometašice u sredu završava takmičarsku godinu

Rukometašice Naise privode kraju još jednu tešku sezonu. Osnovni deo takmičenja završen je na 5. mestu pa su takmičenje izabranice trenera Slavka Krnjajca nastavile u plej autu. Prve dve utakmice su dobijene, ali je Naisa u naredne dve poražena, od Mladosti u Novoj Pazovi sa 29-28 i u Nišu od Radničkog 32-28. Bile su ovo, ipak, utakmice bez rezultatskog značaja, a u prvom planu bilo je da minutažu dobije što veći broj rukometašica. Trener Naise Slavko Krnjajac jasno je mogao da vidi na koga može da računa u narednom periodu.

Za Naisu je u ovoj sezoni ostao još jedan meč – gostovanje u Kruševcu. Upravo poraz od ove ekipe kumovao je da Naisa ne nastavi takmičenje u plej ofu, nego u plej autu…To bi mogao da bude veliki motiv za Naisu, dok motiva za  Napredak ne nedostaje jer se bori za očuvanje superligaškog statusa.

Ova utakmica igra se u sredu 8.maja u Kruševcu i nakon toga biće jasno da li Naisa tekući šampionat završava na 5. ili 6. mestu. Kako god, u datim okolnostima, sezona koja može da se okarakteriše kao uspešna.

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.