Naisa ubedljiva u borbi za treće mesto (VIDEO)

Rukometašice Naise odigrale su odličan meč I ubedljivo savladale ekipu Medicinara u prvom meču doigravanja za treće mesto.

Ekipa Naise je od samog starta zaigrala silovito, stekla rezultatsku prednost tako da je trener Svetislav Jovanović u većem delu susreta na parketu imao igračice koje inače imaju manju minutažu.

Veću minutažu dobila je I golmanka Jovana Stranjanac I u potpunosti je iskoristila…Odbranila je čak 4 sedmerca I proglašena je za igrača utakmice.

Naisa je već u prvom meču pokazala da je kvalitetnija ekipa od Medicinara. Šapčanke su pružile onoliko koliko mogu, a šansu će tražiti u nekom od narednih mečeva.

Treće mesto osvojiće ekipa koja prva stigne do tri pobede. Druga utakmica igra se već u nedelju 29.aprila u sali OŠ “Dušan Radović” od 18.30 sati , dok je treći meč na programu u isto vreme, samo dan kasnije, u ponedeljak 30.aprila u hali “Čair”.

Sala OŠ “Dušan Radović”. Gledalaca: 300. Sudije: B.Blagojević, B.Đokić.Sedmerci: Naisa 1 (1),  Medicinar 9 (4). Isključenja:  Naisa  6 minuta, Medicinar 2 minuta.

NAISA: Stranjanac , Karić , Nikolić 3, Milojević 3, Karalić 2, Žarković 8, Đoković 4 , Stefanović 4 , Radović , Simić 5,  Petković 1 , Miličić 3, Tanasković 4 , Filipović 3, Tatar 2.

MEDICINAR: Stanisavljević 1, Stojiljković 3, Vragolić 3, Milošević, Ćubela 4, Perić, Ručnov 5, Mijailović, Stamenić 7, Vidić, Glišić, Spasojević 1, Prelević 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.