Naisa slavila u Novom Sadu

 

ŽRK Vojvodina-ŽRK Naisa 20-38 (10-18)

 

Naisa je opravdala ulogu favorita I slavila u utakmici 2.kola Super rukometne lige za žene protiv ekipe Vojvodine sa 38-20 (18-10).

Ekipa trenera Slavka Krnjajca zaigrala je angažovano od samog starta utakmice I vrlo brzo stavila do znanja da bodovi idu za Niš.

Vojvodina se koliko-toliko držala do polovine prvog dela, ali kako je vreme odmicalo Naisa je sticala sve veću prednost. U 22.minutu je već bilo 15-6  tako da je utakmica  već tada bila rešena. Na poluvremenu je bilo 18-10 za Naisu.

Tim iz Niša je u drugom delu nastavio tamo gde je stao u prvom. Za 10 minuta Naisa postiže 8 golova, uz samo jedan primljen.

Na kraju, rutinska pobeda Naise 38-20.

Najefikasnija u redovima Naise bila je Teodora Veličković koja je šutirala bez greške. Postigla je 9 golova iz 9 pokušaja. Po 6 golova su postigle Jelena Stojanović I Olivera Nikolić, a po 5 Linea Čočaj I Tamara Simonović.

U domaćem timu, bolja od ostalih Nevena Todorovski koja je postigla 5 golova.

U narednom kolu, ekipa Naise dočekuje ekipu Mladosti iz Nove Pazove. Ova utakmica na programu je u hali “Čair”, u subotu, 30.09.2023.godine u 19,30 sati.

Novi Sad, SC “Slana bara”. Gledalaca: 50. Sudije: Spasoje Kolak (Kragujevac), Stanislav Milošević (Jagodina). Sedmerci: Naisa 5 (5), Vojvodina 10 (7). Isključenja: Naisa 18 minuta, Vojvodina 8 minuta.

ŽRK NAISA: Nedeljković, Ivanović, Veličković 9, Nedeljković, Konatar 2, Milošević 1, Čočaj 5, Simonović 6, Ranđelović, J.Stojanović 6,  Nikolić 6, Grujić, B.Stojanović 1, Knežević 3.

ŽRK VOJVODINA: Šarančić, Guteša, Bulatović, Aćimović 3, Božić, Mijailović, Golušin 4, Čabarkapa 1, Todorovski 5, Veličković, Sivčev 2, Trifunović 1, Đulinac, Savić, Mitrović 1, Drinić 3.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.