Naisa sa novim snagama u novu sezonu

Naisa sa novim snagama u novu sezonu

Ženski rukometni klub Naisa predstojeće prvenstvo dočekuje sa izmenjenim igračkim kadrom, ali i sa novom Upravom kluba! Skupština kluba jednoglasno je, nakon što se Lazar Nenadov povukao, za predsednika Naise izabrala Miloša Stojanovića, uglednog niškog priovrednika, vlasnika kompanije “Elektroluks”.

U narednom period funkciju potpredsednika obavljaće Nikola Nešić, inače regionalni menadžer Milšpeda, dok će se u Upravi kluba, u svojstvu članova, naći i Nenad Radišić, iz Impexauta, Milan Stošić vlasnik hotela “Ideolux”, kao i Vladimir Bošković, diplomirani ekonomista.

Skupštinom kluba ubuduće će predsedavati Stefan Ivetić.

Novim sastavom Uprave Naise izuzetno je zadovoljan i gradski većnik za omladinu i sport Branislav Kačar, koji je prisustvovao zasedanju.

“Najpre da se zahvalim prethodnom rukovodstvu koje je obavilo veliki posao u stabilizaciji kluba. Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da Naisa finansijski najbolje stoji od svih klubova u Nišu. Situacija nije sjajna, ali je najbolja od svih…Klub je sačuvan i stabilizovan i siguran sam da će novo rukovodstvo napraviti dobar uspeh. Ja im od srca želim sve najbolje!”-poručio je većnik Kačar.

Novi predsednik Miloš Stojadinović nije želeo puno da govori, ali je rekao da ima obećanje grada da će već za narednu godinu imati “pojačan” budžet.

“Akcenat ćemo u narednom period staviti na jačanju sponzorskog pula. Smatram da klub renomea Naise to i zaslužuje. Uz adekvatnu podršku grada i prijatelja kluba očekujem da dugove “ispeglamo” do kraja godine. U takmičarskom smislu cilj je plej of, a da se do kraja februara, u dogovoru sa trenerom, adekvatno i pojačamo”, rekao je u prvom obraćanju novi predsednik Naise.

Sezona u Super ligi  startuje 6.oktobra kada Naisa gostuje u Zaječaru istoimenoj ekipi.


Povezane vesti

Remi Radničkog za kraj priprema

U poslednjem pripremnom meču u Beleku, fudbaleri Radničkog odigrali su bez golova sa Rubinom iz Kazanja. 00 Related posts: Radnički

Jelašnička klisura raj za planinare i sportske penjače (VIDEO)

Jelašnička klisura nadomak Niša, vrvela je minulog vikenda od planinara i penjača. U Organizaciji Planinarskog saveza Niša održano je opštinsko

Prvi poraz na Čairu u 2018. godini (VIDEO)

U 15. kolu Regionalne A2 lige ekipa Naisa poražena je od Šapca. Utakmica je završena rezultatom 5:9 (2:2, 1:3, 1:3,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.