Naisa kompletna i sa puno optimizma ulazi u nastavak sezone (VIDEO)

Ženski rukometni klub „Naisa“ nastavak Superlige Srbije dočekuje sa najvišim ambicijama. Šef Stručnog štaba Svetislav Jovanović, najavio je na konferenciji za novinare da je cilj da se u plej of krene sa čelne pozicije.  Trener  Nišlijki smatra da Naisa po kvalitetu ne zaostaje za Medicinarom i Bekamentom, ali da je prednost njegovog tima dugačka klupa i činjenica da Naisa igra moderan rukomet, svih 60 minuta u visokom ritmu.

Duga pauza iskorišćena je na pravi način-najpre za osvežavanje ekipe, dok je u drugom delu priprema   akcenat stavljen na taktici. Posebno raduje činjenica da će za start drugog dela prvenstva biti spremna i Tamara Žarković, dugo povredjeno desno krilo Naise.

Na raspolaganje treneru Jovanoviću stavila se i Sanja Simić, koja će pojačati i svežiti bekovsku liniju Nišlijki. Sanja se oporavila od povrede i sa nestrpljenjem očekuje da krenu takmičarske utakmice.

Ambiciozna uprava, na čelu sa predsednikom Lazarom Nenadovim, obezbedila je sve uslove za nesmetan rad, a u dogovoru sa šefom Stručnog štaba ekipa je solidno i na vreme popunjena na svim pozicijama, pa su i očekivanja najviša moguća.

Naisa sezonu u Super ligi Srbije nastavlja u subotu, u 18.30 u Sali OŠ „Dušan Radović“ kada se sastaje sa ekipom Kikinde. Već u utorak u 19.30 sledi meč u kupu sa ekipom Žitoradje, koji se takodje igra u sali OŠ „Dušan Radović“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.