Marko Cvetković u Igokei

Nišlija Marko Cvetković započinje novo poglavlje u trenerskoj karijeri. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa članom ABA lige, ekipom Igokee iz Laktaša. Cvetković će biti prvi pomoćnik treneru tima iz Republike Srpske, Draganu Bajiću.

 

Cvetković je jedan od najboljih niških košarkaša svih vremena, a kao trener je zaslužan je za najveće uspehe niške klupske košarke u novije vreme. U Konstantinu je boravio u tri navrata, a u svom prvom mandatu u četiri sezone tri puta je igrao Superligu i dva puta je učestvovao na Kupu Radivoj Korać. Pored Konstantina trenirao je i ekipu Handlove iz Slovačke, a u nedavno završenoj sezoni bio je na klupi Napretka iz Kruševca. Marko Cvetković je trenutno na pripremama U20 reprezentacije gde je pomoćnik Vladi Jovanoviću, a tim se sprema za Evropsko prvenstvo B divizije.

 

Istog dana kada je ozvaničena saradnja Cvetkovića i Igokee tim iz Laktaša je produžio ugovor sa Stefanom Đorđevićem, košarkašem iz Leskovca, tako da će ljubitelji košarke sa juga i istoka naše države sa pažnjom pratiti rezultate tima iz Republike Srpske.

 

 

 

 

 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.