Krenula nova sezona “Lokalnih sportskih idola” (VIDEO)

Produkcija „South Media“ s ponosom najavljuje početak četvrte sezone emitovanja popularnog serijala “Lokalni sportski idoli“ kojim televizijskoj publici predstavlja talentovane mlade sportiste iz Niša i drugih gradova.

Nova sezona „Idola“ počinje pričom o stonoteniskom šampionu Đorđu Petroviću iz STK „Železničar“ – dvostrukom državnom prvaku u kadetskoj kategoriji, koji ima velike ambicije i planove ze budućnost.
„Lokalni sportski idoli“emituju se još od 2016. godine a startovali su epizodom posvećenom Staši Gejo – jednoj od najboljih svetskih takmičarki u sportskom penjanju. Među ostalim mladim sportistima koji su prema izboru redakcijskog tima produkcije zaslužili da, u prethodne tri godine, budu u serijalu su Nemanja Tadić – višestruki osvajač medalja u paraolimpijskom plivanju, a kasnije i atletici, Mladen Kocić Cipi – futsaler, golman Aleksandar Jovanović, vaterpolista Igor Lazić, kik-bokseri Stevan Živković i Novak Radulović i mnogi drugi. Do danas je snimljeno i emitovano 38 epizoda „Idola“ u kojima je predstavljeno 57 sportista.

Emisija je, podsetimo, edukativni serijal koji predstavlja uspešne mlade sportiste iz našeg komšiluka i našeg grada, njihove klubove, trenere, napore, uspehe i padove, njihov svakodnevni život. Namenjena je deci i mladima, kako bi svoje uzore prepoznali među vrednim i predanim sportistima koji su pre svega dobri mladi ljudi. Važan zadatak u nastajanju ovog serijala poveren je dečjoj redakciji u kojoj su svoj novinarski talenat do sada predstavili Jana Milosavljević, Lazar Dašić, Ema Nikolić, Dubravka Stajković, Katarina Đukić, Lola Ignjatović i Stevan i Đorđe Radulović.

Autor „Idola“ je poznati niški sportski novinar Goran Stanković.

„Lokalni sportski idoli“ premijerno se emituju na TV ZONA PLUS subotom u 18.30 sati, a svaka od epizoda nalazi se i na plej-listi „Mladi sportski idoli” na YouTube kanalu „South Media“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.